PLANTHÉ gyógyszerészeti minőségű olajak és szérumok

TÖBB MINT KOZMETIKUM

EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG EGYETLEN CSEPPEBEN!

Ha ön is ápolt és egészséges bőrt szeretne, akkor fedezze fel a Planthé Laboratories gyógyszerészeti dermokozmetikumainak prémium termékcsaládját.

A Planthé Laboratories Magyarországon egyedülálló, gyógyszerészeti minőségű olajokat és szérumokat fejlesztett ki mindennapi bőrápoláshoz. Az új prémium termékcsaládjuk, melyek az arc, a nyak és a dekoltázs területére koncentrálnak igazi kuriózumnak számítanak a dermokozmetikumok világában.

A PLANTHÉ Laboratories dermokozmetikumok egyedi összetétele különféle természetes hatóanyagokat tartalmaz, melyek támogatják az olajok jótékony hatásait, továbbá segítenek a bőr kezelésében is. Így rendszeres használatukkal önnek is újból egészséges, hidratált és ragyogó bőre lesz. Termékeink nagy segítséget nyújtanak a mindennapi bőrápolásban: az arc, a nyak és a dekoltázs területein is használhatja őket.

Arca egyetlen olajcseppben érezni fogja a természet tisztaságát és a gyógynövény kivonatok erejét. Az olajok néhány egyszerű összetevőből álló minimalista összetétele nagyon kíméletes bőr- és arcápolást garantál. Nem tartalmaznak semmilyen kémiai tartósítószert vagy egyéb irritáló allergén összetevőt.

Az orvosi rozmaring természetes antioxidáns formájában szerves részét képezi a PLANTHÉ Laboratories termékeknek.
A bőrre gyakorolt ​​jótékony hatások mellett meghosszabbítja a termékek eltarthatóságát is. Megakadályozza az olajok oxidációját és a későbbi avasodását. Ennek köszönhetően A PLANTHÉ kozmetikumok felbontás után akár 6 hónapig is tökéletes állapotban maradnak.

A PLANTHÉ Laboratories kozmetikai olajait könnyű természetes illat jellemzi, amely más olajokhoz képest nagyon kellemes és friss.-23%

PLANTHÉ ARGÁN OLAJ 50ML

PLANTHÉ ARGÁN OLAJ 50ML

4 865Ft 6 291Ft


-19%

PLANTHÉ HYALURON SZÉRUM 50ML

PLANTHÉ HYALURON SZÉRUM 50ML

5 188Ft 6 404Ft


-22%

PLANTHÉ MORINGA OLAJ 50ML

PLANTHÉ MORINGA OLAJ 50ML

5 248Ft 6 741Ft


-15%

PLANTHÉ RETINOL SZÉRUM 50ML

PLANTHÉ RETINOL SZÉRUM 50ML

6 008Ft 7 056Ft


-23%

PLANTHÉ SÁRGABARACKMAG OLAJ 50ML


-15%

PLANTHÉ TEAFA OLAJ 15ML

PLANTHÉ TEAFA OLAJ 15ML

2 731Ft 3 208Ft

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)