PLANTHÉ gyógyszerészeti minőségű olajak és szérumok

TÖBB MINT KOZMETIKUM

EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG EGYETLEN CSEPPEBEN!

Ha ön is ápolt és egészséges bőrt szeretne, akkor fedezze fel a Planthé Laboratories gyógyszerészeti dermokozmetikumainak prémium termékcsaládját.

A Planthé Laboratories Magyarországon egyedülálló, gyógyszerészeti minőségű olajokat és szérumokat fejlesztett ki mindennapi bőrápoláshoz. Az új prémium termékcsaládjuk, melyek az arc, a nyak és a dekoltázs területére koncentrálnak igazi kuriózumnak számítanak a dermokozmetikumok világában.

A PLANTHÉ Laboratories dermokozmetikumok egyedi összetétele különféle természetes hatóanyagokat tartalmaz, melyek támogatják az olajok jótékony hatásait, továbbá segítenek a bőr kezelésében is. Így rendszeres használatukkal önnek is újból egészséges, hidratált és ragyogó bőre lesz. Termékeink nagy segítséget nyújtanak a mindennapi bőrápolásban: az arc, a nyak és a dekoltázs területein is használhatja őket.

Arca egyetlen olajcseppben érezni fogja a természet tisztaságát és a gyógynövény kivonatok erejét. Az olajok néhány egyszerű összetevőből álló minimalista összetétele nagyon kíméletes bőr- és arcápolást garantál. Nem tartalmaznak semmilyen kémiai tartósítószert vagy egyéb irritáló allergén összetevőt.

Az orvosi rozmaring természetes antioxidáns formájában szerves részét képezi a PLANTHÉ Laboratories termékeknek.
A bőrre gyakorolt ​​jótékony hatások mellett meghosszabbítja a termékek eltarthatóságát is. Megakadályozza az olajok oxidációját és a későbbi avasodását. Ennek köszönhetően A PLANTHÉ kozmetikumok felbontás után akár 6 hónapig is tökéletes állapotban maradnak.

A PLANTHÉ Laboratories kozmetikai olajait könnyű természetes illat jellemzi, amely más olajokhoz képest nagyon kellemes és friss.


PLANTHÉ ARGÁN OLAJ 50ML
PLANTHÉ HYALURON SZÉRUM 50ML
PLANTHÉ MORINGA OLAJ 50ML
PLANTHÉ RETINOL SZÉRUM 50ML
PLANTHÉ TEAFA OLAJ 15ML
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)