Jogi Információk

Jogi Információk

JOGI INFORMÁCIÓ


 Elállás joga abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti.


Panaszaival és vitarendezés érdekében ügyfélszolgálatunkhoz is fordulhat, ahol mindent elkövetünk azért, hogy a problémákat és a vitás kérdéseket rendezzük.


Ügyfélszolgálati elérhetőségeink:


SZÁNTÓD GYÓGYSZERTÁR Kft.

Cím: 1147 Budapest Gervay utca 51.

 

Cégjegyzékszám: 01-09-308889


Adószám: 26227164-2-42


Ügyfélszolgáltunk hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között áll rendelkezésükre.


Vállalkozásunk békéltető testületi eljárásban is együttműködik. A Békéltetői Testülettel kapcsolatos információk és a Békéltetői Testületek elérhetőségei a menüpont alatt találhatóak.
ODR Link


Az online vitarendezési platform is rendelkezésükre áll, melyhez szükséges vállalkozásunk e-mail címe is, ami info@patikaweb.hu.


Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.


ODR link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU
Észrevételek és panaszok - Észrevételeit és panaszait kérjük írja meg nekünk a info@patikaweb.hu e-mail címere. 


Egyéb feltételek  - A Patikaweb Webáruház ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!


A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai - A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk fotója alatt találja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. 


A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.


ÜZLETSZABÁLYZAT


Az eladó adatai:


Az Ön által vásárolt áruk eladója a PATIKAWEB Webáruház


Vállalkozó: PATIKAWEB Webáruház - SZÁNTÓD GYÓGYSZERTÁR Kft. ( továbbiakban: PATIKAWEB  Webáruház )


Adószám: 26227164-2-42


Cégjegyzékszám: 01-09-308889


Szerződés nyelve: magyar


Elérhetőség: info@patikaweb.hu


Telefon: 06 (84) 568 490
ÜZLETSZABÁLYZAT (ÁSZF)


Az eladó adatai:


Az Ön által vásárolt áruk eladója a SZÁNTÓD GYÓGYSZERTÁR Kft. (Cím: Cím: 1147 Budapest Gervay utca 51.; Adószám: 26227164-2-42; Cégjegyzékszám: 01-09-308889, Telefonszám: 06 (84) 568 490). 


További információkat az Általános Szerződésünkben olvashat.


Rendelés visszaigazolása:


A PATIKAWEB Webáruház a rendelés beérkezését követő 8 munkanapon belül értesítést küld a megrendelt áru kiszállításáról. Abban az esetben, ha a megrendelt áru raktárkészlete kifogyott a PATIKAWEB Webáruház fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.


 Az elállás joga


 A PATIKAWEB Webáruház minden itt vásárolt termékére cserejogot ad. Elállás esetén a vevő köteles a terméket átvételtől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó címére. Visszaküldésnél kérjük a számlát vagy másolatát. Az árut becseréljük, vagy visszautaljuk az árát. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.


 Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.


 A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.


 Fontos!


 Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagjának sértetlenségét ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.


 Az adatvédelemről


 A PATIKAWEB Webáruház tiszteletben tartja, és biztonsággal őrzi a személyes adataidat. A regisztráláskor megadott adatokat a PATIKAWEB Webáruház bizalmasan kezeli, csak az áruház látogatásával, és a vásárlással kapcsolatos célokra használja fel, harmadik személynek nem adja át.


(1992.évi LXIII. adatvédelemről szóló törvény)


Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.


A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.


Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.


A tárhely biztonságát host partnercégünk: Webonic Kft biztosítja. 


A tárhely-szolgáltató címe: 8000 Székesfehérvár Budai út 14.


Cégjegyzékszám: 07-09-025725


Adószám: 25138205-2-07


Közösségi adószám: HU25138205


Székhely: 8000 Székesfehérvár, Budai út 14.


Bankszámla: OTP 11742001-29904501-00000000


SWIFT: OTPV-HU-HB


IBAN: HU85117420012990450100000000


A tárhely-szolgáltató e-mail címe: support@webonic.hu


A tárhely-szolgáltató weboldala: https://www.webonic.hu/


ÜGYFÉLSZOLGÁLAT  +36 22 78 76 74


Az oldal biztonságát a PHP 5, MySQL biztosítja.


Vételár


 A kiválasztott termékek mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (áfa-t) is.